Cizrnový salát s příchutí Indie (RAW)
Recepty, LuštěninySuroviny
- 2 hrsti cizrny - necháme naklíčit nebo uvaříme - zde naklíčená
- 1 velké rajče nadrobno nakrájené
- 1 větší červená cibule nadrobno nakrájená
- 1 šalotka nadrobno nakrájená
- šťáva z 1 citronu
- sůl dle chuti
- 2 čajové moka lžičky uzené papriky
- 1 čajová moka lžička pasty Harissa
- 1 čajová moka lžička kajenského pepře
- trochu chilli omáčky - záleží, jak moc pálivé máte rádi
- trochu čerstvě mletého chilli
- trochu čerstvě mletého indického koření Garam masala
- 2 ČL oleje lisovaného za studena (zde dýňový)
- konopné semínko na posypání
Postup Cizrnový salát s příchutí Indie (RAW)
Postup přípravy receptu
-
Cizrnu necháme naklíčit. Lze samozřejmě použít i vařenou nebo sterilovanou, potom to samozřejmě nebude RAW pokrm.
Smícháme všechny suroviny, okořeníme. Cizrnu přidáme až nakonec a lehce promícháme.