Citrónový srnčí hřbet

Recepty, Moučníky

Suroviny

2 vejce
1/2 hrnku pískového cukru
3/4 hrnku oleje
1/2 prášku do pečiva
1 hrnek hladké mouky
2 lžíce citrónové šťávy
hrst rozinek
hrst čokoládové rýže
Poleva:
citrónovou šťávu
moučkový cukr

Postup přípravy receptu

  1. Vejce s cukrem vyšleháme do husté pěny, přidáme olej, citrónovou šťávu, mouku smíchanou s práškem do pečiva, rozinky a čokoládovou rýži.

  2. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy srnčího hřbetu a pečeme ve vyhřáté troubě.

  3. Vychadnutý srnčí hřbet polijeme citrónovou polevou a posypeme čokoládovou rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!