Čína z bůčku

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

1/2 kg bůčku (libovější)
1 lžička soli
1 lžička oleje
1 lžička sójové omáčky
1 lžička worcestrové omáčky
1 lžička Maggi
1 lžička sladké papriky
1/2 lžičky pepře
2 lžíce Solamylu
2 vejce
1 velká cibule

Postup přípravy receptu

  1. Zálivka - sůl, olej, sójovou omáčku, worcestrovou omáčku, maggi a ostatní koření promícháme se 2 lžícemi solamylu, 2 vajíčky a na kolečka nakrájenou cibulí.

  2. To vše nalijeme na nudličky pokrájený bůček.

  3. Necháme uležet do druhé dne a pak na oleji či sádle do světle hnědé barvy opečeme. Podáváme s různě upravenými brambory nebo s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!