Čína z bůčku
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 1/2 kg bůčku (libovější)
- 1 lžička soli
- 1 lžička oleje
- 1 lžička sójové omáčky
- 1 lžička worcestrové omáčky
- 1 lžička Maggi
- 1 lžička sladké papriky
- 1/2 lžičky pepře
- 2 lžíce Solamylu
- 2 vejce
- 1 velká cibule
Postup Čína z bůčku
Postup přípravy receptu
-
Zálivka - sůl, olej, sójovou omáčku, worcestrovou omáčku, maggi a ostatní koření promícháme se 2 lžícemi solamylu, 2 vajíčky a na kolečka nakrájenou cibulí.
To vše nalijeme na nudličky pokrájený bůček.
Necháme uležet do druhé dne a pak na oleji či sádle do světle hnědé barvy opečeme. Podáváme s různě upravenými brambory nebo s chlebem.