Chilli con carne bleskem
Recepty, Mleté masoSuroviny
- 1 konzerva vepřového masa ve vlastní šťávě nebo na paprice (aspoň s 60% masa)
- 2 párky
- 1 konzerva rajského protlaku
- 2 konzervy fazolí (na farbe nezáleží)
- 2 cibule
- 2-3 stroužky česneku
- sůl
- černý pepř
- mletá sladká červená paprika
- chilli nebo Chilli con carne Kotanyi
- 1 kostka silného bujónu
Postup Chilli con carne bleskem
Postup přípravy receptu
-
Nadrobno nakrájanú cibuľu osmažíme na masti z konzervy bravčového mäsa. Pridáme pokrájané mäso a rozpustíme.
Pridáme nakrájané párky, podľa chuti soľ, čierne korenie, červenú papriku a smažime. Pridáme rajčinový pretlak, fazuľu (nálev ale iba z jednej konzervy).
Keď to začne variť pridáme rozmrvený bujón a chvíľu povaríme. Pridáme nastrúhaný cesnak, chili, alebo korenie Chilli con carne Kotanyi podľa chuti. Jeme s chlebom, alebo s pečivom.