Bůčková roláda Chloe
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- plát vykostěného bůčku
- plnotučná hořčice
- 4 vajíčka
- máslo
- sůl
- pepř
- malá konzerva sterilovaného hrášku
Postup Bůčková roláda Chloe
Postup přípravy receptu
-
Plát bůčku osolíme a opepříme z obou stran a rozložíme na prkénku.
Na másle uděláme vaječinu.
Maso potřeme hořčicí (nemusíte jí šetřit).
Na maso rozložíme vaječinu a zcezený hrášek.
Zavineme, svážeme provázkem a zabalíme do alobalu.
Položíme do pekáčku, podlijeme trochou horké vody (aby v pekáčku sahala do výšky cca 1 cm) a pečeme na střední stupeň cca 20 minut. Pokud se vám nechce, alobal vynechte a pečte rovnou o to déle.
Pak alobal odstraníme a dopečeme za občasného podlévání vodou/výpekem ještě cca 75 minut.