Zapečené bagetky se žampionovou směsí
Recepty, HoubySuroviny
- 4-5 větších žampionů
- 80-100 g sýru (Gouda, Eidam)
- 50-60 g salámu nebo šunky (dala jsem Vysočinu)
- 1-2 lžíce majonézy
- 1 stroužek utřeného česneku
- kousek jarní cibulky
- špetka chilli nebo pálivého grilovacího koření
- pepř
- sůl
- petrželka
- bageta
Postup Zapečené bagetky se žampionovou směsí
Postup přípravy receptu
-
Žampiony a sýr nastrouháme nahrubo. Cibulku a salám nakrájíme nadrobno. Všechny suroviny smícháme a dochutíme. Bagetu nakrájíme na plátky a směs rozdělíme.
Uložíme na plech s pečícím papírem a při 190-200 stupních zapečeme 10-15 minut. Podáváme horké, jsou pěkně křupavé.