Bramborový salát s hovězím masem a rukolou
Recepty, SalátySuroviny
- 1 kg brambory typ A (vhodný na salát)
- 300 g vařeného hovězího masa
- 100 g rukoly
- 8-10 ks sušených rajčat v oleji
- 50 ml olivového oleje (podle potřeby)
- 2 lžíce kapary
- sůl
- bílý pepř
Postup Bramborový salát s hovězím masem a rukolou
Postup přípravy receptu
-
Brambory uvaříme ve slupce, necháme chvíli zchladnout, oloupeme a pokrájíme na plátky.
Maso nakrájíme na malé kousky.
Rukolu omyjeme a osušíme.
Připravíme si přeliv - sušená rajčata i s olejem, eventuleně i olivovým, rozmixujeme ručním mixerem nahrubo.
Všechny suroviny jemně promícháme, posypeme kapary a dochutíme solí a pepřem podle chuti.