Bramborový salát s čínským zelím a domácí majonézou

Recepty, Přílohy

Suroviny

0,5 kg brambor uvařených ve slupce den předem
3 vejce uvařené natvrdo
1 malá čínské zelí
1 mrkev uvařená
1 cibule - já měla červenou
majonéza nebo napůl s jogurtem
sůl, pepř
lžíce hořčice
majonéza:
150 ml slunečnicového oleje
1 vejce
lžička francouzské hořčice
1/2 lžičky cukru
1/2 lžičky octu
sůl, pepř

Postup přípravy receptu

  1. Brambory, vejce, zelí, cibuli nakrájíme na kostky a promícháme.

  2. Přidáme majonézu, hořčici a koření. Zamícháme a necháme chvíli uležet.

  3. Na majonézu potřebujeme úzkou nádobu, do které dáme všechny přísady.

  4. Ponorným mixérem pomalu táhneme zdola nahoru.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!