Tuňákové medailonky se špagetami a středomořskou omáčkou

Recepty, Ryby

Suroviny

2 konzervy tuňák v oleji
kůra z 1/2 citrónu
hrstka petrželové natě (najemno nasekat)
strouhanka
1 vejce
špagety
1 Středomořská omáčka Heinz s olivami

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve scedíme přebytečný olej z tuňákové drti a drť dáme do mísy. Přidáme petrželku, vejce, kůru z citronu a strouhanku(tu přidáváme podle konzistence,,těsta´´). Mělo by být vcelku nelepivé a držící tvar, nikoliv řídké.

  2. Poté tvoříme malé medailonky o průměru cca 5cm, které ještě z obou stran lehce obalíme ve strouhance.

  3. Ještě než začneme smažit, tak si uvaříme, dle návodu na obalu, špagety. Poté smažíme na oleji a hotové medailonky odkládáme na talíř s ubrouskem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!