Tuňákové medailonky se špagetami a středomořskou omáčkou
Recepty, RybySuroviny
- 2 konzervy tuňák v oleji
- kůra z 1/2 citrónu
- hrstka petrželové natě (najemno nasekat)
- strouhanka
- 1 vejce
- špagety
- 1 Středomořská omáčka Heinz s olivami
Postup Tuňákové medailonky se špagetami a středomořskou omáčkou
Postup přípravy receptu
-
Nejprve scedíme přebytečný olej z tuňákové drti a drť dáme do mísy. Přidáme petrželku, vejce, kůru z citronu a strouhanku(tu přidáváme podle konzistence,,těsta´´). Mělo by být vcelku nelepivé a držící tvar, nikoliv řídké.
Poté tvoříme malé medailonky o průměru cca 5cm, které ještě z obou stran lehce obalíme ve strouhance.
Ještě než začneme smažit, tak si uvaříme, dle návodu na obalu, špagety. Poté smažíme na oleji a hotové medailonky odkládáme na talíř s ubrouskem.