Bramborový knedlík s vejcem a uzeným

Recepty, Ostatní

Suroviny

150 g vařených bramborových knedlíků
100 g uzeného masa
1/2 menší cibule
sůl
mletý černý pepř
2 vejce
2 lžíce slunečnicového oleje

Postup přípravy receptu

  1. Uvařené uzené maso pomeleme na masovém mlýnku. Polovinu menší cibule oloupeme, nakrájíme na drobno, knedlíky na malé kostičky.

  2. V teflonové pánvi na rozehřátém oleji usmažíme nakrájenou cibuli do růžova, přidáme mleté uzené maso, prohřejeme a poté přidáme nakrájené knedlíky.

  3. Promícháme a směs na pánvi opět prohřejeme.

  4. V misce rozšleháme vejce, osolíme a opepříme dle chuti a vlijeme do pánve. Směs mícháme tak dlouho, dokud vejce neztuhnou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!