Bramborový guláš z PH

Recepty, Pomalý hrnec

Suroviny

1 střední cibule
5 brambor
10 cm loveckého salámu (nebo jakékoliv uzeniny cca 100 g)
1 lžíce červené mleté papriky
1 lžička celého kmínu
1 lžička majoránky
pepř
sůl
1 lžička olej
2 rajčátka
1 červená paprika
hladká mouka na záklechtku
voda 0,5 litru

Postup přípravy receptu

  1. Do pomalého hrnce dáme olej, na něj na drobno nakrájenou cibuli, salám, brambory, koření (mletou papriku, kmín, pepř, majoránku, podle uzeniny sůl, tvrdé salámy jsou dost slané) zalijeme vodou, vaříme 3,5 hodiny na LOW nebo pomalo:)

  2. Poté pokud je potřeba, zahustíme záklechtkou(ve vodě rozmícháme mouku) a přidáme rajčata a papriku.

  3. Ještě další cca hodinku vaříme. Dobrou chuť !!!


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!