Bramborové zapečené noky s hlívou ústřičnou

Recepty, Bramborová jídla

Suroviny

1 balíček bramborových noků
1 PL nasekané petrželky (pažitky)
1 jarní cibulka
1 trs hlívy ústřičné
1 chilli paprička
1 jarní cibulka
150 g šunky
2 PL olivového oleje
sůl dle chuti
drcený kmín dle chuti
petrželka na ozdobu
3 cherry rajčátka
parmazán nebo Grand Moravia dle chuti

Postup přípravy receptu

  1. Noky uvaříme podle návodu. Na olivovém oleji opečeme omytou a pokrájenou jarní cibulku a pokrájenou hlívu ústřičnou. Krátce restujeme, přidáme drcený kmín, nakrájenou šunku, rajčátka, chilli papričku a nasekanou petrželku.

  2. Na druhé pánvi opečeme uvařené noky a promícháme s houbovou směsí. Nakonec přidáme jemný strouhaný sýr (parmezán nebo jemně strouhaný sýr Grand Moravia).


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!