Bezlepkové kynuté těsto, na koláč, pizzu a langoše
Recepty, Dietní receptySuroviny
- 250 g bezlepkové mouky Schar Mix B
- 1/4 l vody
- 2 lžíce cukru
- 4 lžíce oleje
- 1/3 sáčku sušeného droždí
Postup Bezlepkové kynuté těsto, na koláč, pizzu a langoše
Postup přípravy receptu
-
Ze surovin připravíme těsto, které zakryjeme utěrkou a dáme do trouby, kterou máme předehřátou na 50°C vykynou asi 30-45 minut.
Po vykynutí rozetřeme na plechu s pečícím papírem, navrch dáme ovoce a posypeme posypkou.
Pečeme na 180°C do zlatova.
POSYPKA: 3 dkg másla, 7 dkg cukr moučky, 7 dkg rýžové mouky.
Vše propracujeme rukama.
Po upečení polejeme přepuštěným máslem do voňava a rumem.