Babiččina praženka s drobením
Recepty, PolévkySuroviny
- 2 mrkve
- kousek celeru
- 1 střední pórek
- 2 stroužky česneku
- 2 lžíce másla
- 2 lžíce hladké mouky
- 1 lžička drceného kmínu
- sůl
- pepř
- zeleninový vývar (nebo 1 zeleninový bujón)
- 2-3 hrsti drobení
- čerstvá pažitka
Postup Babiččina praženka s drobením
Postup přípravy receptu
-
Na másle opražíme kolečka mrkve a pórku, kousky celeru a plátky česneku.
Osolíme, opepříme, okmínujeme a zasypeme hladkou moukou.
Řádně promícháme a zalijeme vývarem.
Vaříme do změknutí zeleniny a poté vsypeme již uvařené drobení a čerstvou pažitku a ještě krátce provaříme.