Babiččin tvarohový koláč

Recepty, Moučníky

Suroviny

TĚSTO:
560 g polohrubé mouky
280 g cukr krupice
280 g Hery
2 žloutky
1 kypřicí prášek do pečiva
8 lžic mléka
2 lžíce kakaa
NÁPLŇ:
500 g tvarohu
TĚSTO 2:
240 g hrubé mouky
240 g cukr krupice
(4 žloutky)
1 celé vejce
sníh ze 6 bílků

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si připravíme první kakaové těsto, které vylijeme na vymazaný a vysypaný plech. Na toto těsto rovnoměrně rozetřeme tvaroh. Poté si uděláme druhé těsto, které naneseme na tvarohovou vrstvu. Pečeme při 180°asi 30 minut, dokud sněhová vrstva nezezlátne.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!