Avokádový raw cheesecake ve skle

Recepty, Moučníky

Suroviny

100 g vypeckovaných datlí
50 g kešu ořechů
200 ml HUSTÉHO ztuhlého kokosového mléka
1 zralé avokádo
1 lžíce citronové šťávy
3 lžíce agávového sirupu
letní ovoce: maliny, rybíz, jahody… co bude zrovna po ruce

Postup přípravy receptu

  1. Vypeckované datle jsem ponořila na 4 hodiny do studené vody, aby změkly. Po 4 hodinách jsem je vyždímala a rozmixovala ho hladka. Kešu ořechy jsem rozdrtila v mixéru a smíchala s rozmixovanými datlemi. Datlovou směs jsem rozdělila a natlačila na dno do všech tří skleniček.

  2. Avokádo jsem rozmačkala vidličkou a smíchala s agávovým sirupem, citronovou šťávou a kokosovým mlékem. Vzniklý krém jsem rozdělila do tří skleniček a nechala ztuhnout v lednici alespoň 2 hodiny.

  3. Jako poslední jsem do skleniček naskládala letní ovoce.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!