Avokádový raw cheesecake ve skle
Recepty, MoučníkySuroviny
- 100 g vypeckovaných datlí
- 50 g kešu ořechů
- 200 ml HUSTÉHO ztuhlého kokosového mléka
- 1 zralé avokádo
- 1 lžíce citronové šťávy
- 3 lžíce agávového sirupu
- letní ovoce: maliny, rybíz, jahody… co bude zrovna po ruce
Postup Avokádový raw cheesecake ve skle
Postup přípravy receptu
-
Vypeckované datle jsem ponořila na 4 hodiny do studené vody, aby změkly. Po 4 hodinách jsem je vyždímala a rozmixovala ho hladka. Kešu ořechy jsem rozdrtila v mixéru a smíchala s rozmixovanými datlemi. Datlovou směs jsem rozdělila a natlačila na dno do všech tří skleniček.
Avokádo jsem rozmačkala vidličkou a smíchala s agávovým sirupem, citronovou šťávou a kokosovým mlékem. Vzniklý krém jsem rozdělila do tří skleniček a nechala ztuhnout v lednici alespoň 2 hodiny.
Jako poslední jsem do skleniček naskládala letní ovoce.