Ačokča s liškami
Recepty, Zeleninová jídlaSuroviny
- 300 g ačokči
- 300 g lišek
- 75 g tenkých plátků anglické slaniny
- 1 cibule
- 2 vejce
- 3 sušená rajčata naložená v oleji
- sůl
- čerstvá majoránka
Postup Ačokča s liškami
Postup přípravy receptu
-
Ačokču a kuriatka (lišky) nakrájame na menšie kúsky.
Za stáleho miešania restujeme na polkolieska nakrájanú cibuľu spolu s tenkými plátkami slaniny asi 3 min.
Pridáme narezanú ačokču a kuriatka, nakrájané paradajky a osolíme.
Podlejeme jemne vodou (asi 3 lyžice) a za občasného premiešania dusíme zakryté 15 minút.
Potom pridáme vajíčka, premiešame a necháme stuhnúť.
Podávame posypané čerstvými majoránkovými lístkami so zeleninou, príp. chlebom.