Zapečené kotlety v alobalu

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

1/2 kg brambor
1 větší cibule
4 vepřové kotlety bez kosti
sůl
pepř
4 plátky eidamu (nebo ementálu)
8 plátků šunky
1/4 kostky másla

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme na kolečka. Utrhneme 4 větší kusy alobalu a na každý z nich naskládáme několik osolených brambor. Na brambory naskládáme pár koleček cibule a na cibuli položíme osolenou a opepřenou kotletu. Na kotletu dáme plátek sýra, dva plátky šunky a navrch dáme kousek másla. Balíčky pečlivě zabalíme a přeneseme je do pekáče, do kterého nalijeme trochu vody. Dáme do trouby a pečeme 40-60 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!