Zapečené kotlety v alobalu
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 1/2 kg brambor
- 1 větší cibule
- 4 vepřové kotlety bez kosti
- sůl
- pepř
- 4 plátky eidamu (nebo ementálu)
- 8 plátků šunky
- 1/4 kostky másla
Postup Zapečené kotlety v alobalu
Postup přípravy receptu
-
Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme na kolečka. Utrhneme 4 větší kusy alobalu a na každý z nich naskládáme několik osolených brambor. Na brambory naskládáme pár koleček cibule a na cibuli položíme osolenou a opepřenou kotletu. Na kotletu dáme plátek sýra, dva plátky šunky a navrch dáme kousek másla. Balíčky pečlivě zabalíme a přeneseme je do pekáče, do kterého nalijeme trochu vody. Dáme do trouby a pečeme 40-60 minut.