Zapečená bagetka s kuřecím masem a Nivou

Recepty, Předkrmy

Suroviny

4 malé bagetky na dopékání
150 g Nivy
400 g kuřecích prsou
sůl
pepř
grilovací koření
2 cibule
3 lžíce cukru
1 lžíce balsamika

Postup přípravy receptu

  1. Bagetky nožem nařežeme z vrchu a vydlabeme.

  2. V kastrůlku si rozehřejeme olej, přidáme na kostičky nakrájené maso, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Až bude maso hotové, vypneme a do horkého přidáme nadrobenou nivu. Zamícháme.

  3. Bagetky vydlabeme, necháme jen korpus a naplníme směsí. Pokapeme olivovým olejem a zapečeme na 200 °C dozlatova.

  4. Mezitím si v kastrůlku dáme trochu oleje, cibuli nakrájíme na plátky a orestujeme. Až cibule změkne, ocukrujeme a pokapeme balsamikem. Krátce orestujeme a vypneme.

  5. Hotové bagetky nazdobíme cibulí.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!