Žába v díře
Recepty, Mleté masoSuroviny
- 500 g mletého masa (jaké máte)
- 1 cibule
- lžíce hořčice
- lžíce pálivého kečupu
- sůl
- pepř
- 1 vejce
- worchestr
- 6 větších žampionů
- 150 g uzeného sýra
- grilovací koření
- 1 tavený sýr
- pažitka
- bazalka
Postup Žába v díře
Postup přípravy receptu
-
Žampiony očistíme, kloboučky odložíme, nožičky nakrájíme a dáme do mísy.
Přidáme mleté maso, nakrájenou cibuli, vejce, polovinu nastrouhaného uzeného sýra a ochutíme kečupem, hořčicí, vorčestrem, solí a pepřem.
Směs dáme do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku nebo zapékací formy, na povrch dáme kloboučky žampionů (spodní stranou nahoru - vzniknou mističky) a zatlačíme je do masa.
Houby posypeme gril. kořením a naplníme směsí zbylého uz. sýra, taveného sýra a bylinek.
Dáme péct do trouby asi na 30 minut.