Vepřové s olivovou omáčkou

Recepty, Pomalý hrnec

Suroviny

8 malých plátků z vepřového masa
1 větší cibule
hrst nakrájené natě z cibulky
hrst nakrájeného řapíkatého celeru
olivová omáčka Franz Josef(z Alberta)
4 kostky cukru-omáčka se mi zdála dost kyselá
pepř
sůl
zahuštění dle vlastního zvyku
olej

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmahneme cibulku, vložíme maso a chvilku necháme na plameni. Poté přendáme do pomalého hrnce. Přidáme omáčku, cibulku a celer. Osolíme, opepříme a podlijeme 0,5 l vody. Hrnec nastavíme na 4 hod rychlou volbou.

  2. Po uplynutí času, nebo je-li maso měkké, vše zahustíme a dochutíme podle svých chuťových buněk.

  3. Podávala jsem s vařenými bramborami, posypanými pažitkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!