Vepřové s fazolkami a domácími nudlemi

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

vepřový váleček (maso z kýty)
200 g fazolových lusků
3 žampiony
60 g slaniny
1 cibule
koření Garam masala
2 lžíce olivového oleje
kalíšek vývaru
1 lžička hladké mouky
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso nakrájíme na menší kousky, okořeníme, přidáme olivový olej, osolíme, dobře promícháme a necháme hodinu a půl marinovat.

  2. Do kastrolu dáme na kousky nakrájenou slaninu, když pustí tuk přidáme cibuli a osmažíme. Potom přidáme maso a orestujeme deset minut. Přidáme nakrájené fazolové lusky, nakrájené žampiony a dusíme pod pokličkou půl hodiny. Nakonec přidáme mouku rozkvedlanou ve vodě a provaříme. Podáváme s domácími nudlemi.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!