Vepřové s fazolkami a domácími nudlemi
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- vepřový váleček (maso z kýty)
- 200 g fazolových lusků
- 3 žampiony
- 60 g slaniny
- 1 cibule
- koření Garam masala
- 2 lžíce olivového oleje
- kalíšek vývaru
- 1 lžička hladké mouky
- sůl
- pepř
Postup Vepřové s fazolkami a domácími nudlemi
Postup přípravy receptu
-
Vepřové maso nakrájíme na menší kousky, okořeníme, přidáme olivový olej, osolíme, dobře promícháme a necháme hodinu a půl marinovat.
Do kastrolu dáme na kousky nakrájenou slaninu, když pustí tuk přidáme cibuli a osmažíme. Potom přidáme maso a orestujeme deset minut. Přidáme nakrájené fazolové lusky, nakrájené žampiony a dusíme pod pokličkou půl hodiny. Nakonec přidáme mouku rozkvedlanou ve vodě a provaříme. Podáváme s domácími nudlemi.