Bůčkové miniroládky s mletým masem a cuketou

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

tenké delší plátky libového bůčku
tenké plátky cukety krájené podélně
300 g mletého masa mix
1 vejce
1 cibule
hořčice
koření na mleté maso
dijonská hořčice na potření
grilovací koření
hl. mouka
sůl
pepř
cibule pod maso

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme hořčicí, naneseme ochucené maso po celém plátku a nahoru dáme cuketu. Stočíme do roládky.

  2. Do pekáčku dáme nakrájenou cibuli a roládky ukládáme spojem dolů, těsně vedle sebe. Posypeme kořením a lehce podlijeme vodou.

  3. Pečeme přikryté asi 30 minut. Po té odkryjeme a pečeme do zlatova. Výpek slijeme a zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody. Chvíli povaříme. Podáváme s kaší, vařenými brambory nebo rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!