Vepřové nudličky se slaninou na zelenině
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 400 g vepřové kotlety bez kosti
- 150 g prorostlého špeku
- 1 plechovka zeleniny Bonduelle
- Adžika
- sůl
Postup Vepřové nudličky se slaninou na zelenině
Postup přípravy receptu
-
Špek nakrájíme na slabé nudličky, maso na silnější. Na hluboké pánvi osmahneme špek, který vyndáme z pánve a osmahneme maso, které zasypeme 2 lžícemi adžiky. Maso zalijeme troškou vody a dusíme doměkka.
Když je maso měkké, přidáme zeleninu (scezenou), zalijeme vodou (množství záleží na tom, kolik chceme omáčky), přikryjeme pokličkou a chvilinku povaříme.
Poté přidáme osmahnutý špek a necháme prohřát. Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a popřípadě dosolíme.