Vepřové nudličky s omáčkou

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

1/2 kg vepřové pečeně
1 vrchovatá lžička Podravky (Vegety)
1 cibule
1 lžíce sladkého kečupu
1 lžíce ostrého kečupu
1 lžíce kremžské hořčice (podle chuti)
cca 10 cm pórku
1 zakysaná smetana
olej

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky. Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli. Vložíme maso, orestujeme a až se zatáhne, ochutíme Podravkou (Vegetou). Podlijeme troškou vody a dusíme téměř doměkka.

  2. Ke konci přidáme na nudličky pokrájený pórek, kečup, hořčici a smetanu a ještě povaříme. Pokud se zdá omáčka nakyslá,tak se může podle chuti přisladit.

  3. Příloha:vařená rýže


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!