Vepřové na česneku s maskarpone
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 300 g řízky z krkovičky
- 3 stroužky česneku
- sůl podle potřeby
- 400 g brambor
- 2 cl šťáva z červené řepy
- 4 cl šťáva ze špenátu
- 2 cl balsamica
- 4 pl olivového oleje
- 1 pl kečupu
- 1 čl sojové omáčky
Postup Vepřové na česneku s maskarpone
Postup přípravy receptu
-
Na panvicu dáme olivový olej a naklepané,posolené rezne na nej poopekáme z oboch strán potom ich natrieme cesnakom a restujeme do mäkka.
Zemiaky si uvaríme na menšie kocky, polejeme troškou výpeku pri podávaní.
Maskarpone syr vymiešame do peny a ochutíme soľou a balsamicom,rozdelím si ho do dvoch mištičiek a do jednej dám šťavu z červenej repy a do druhej šťavu zo špenátu.
Pri aranžovaní taniera zelené listy chutia po špenáte,a kvietky po červenej repe a dodekorované je to rozmiešaným kečupom zo sójovou omáčkou a výsledok je takýto, viď foto.