Vepřové na česneku s maskarpone

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

300 g řízky z krkovičky
3 stroužky česneku
sůl podle potřeby
400 g brambor
2 cl šťáva z červené řepy
4 cl šťáva ze špenátu
2 cl balsamica
4 pl olivového oleje
1 pl kečupu
1 čl sojové omáčky

Postup přípravy receptu

  1. Na panvicu dáme olivový olej a naklepané,posolené rezne na nej poopekáme z oboch strán potom ich natrieme cesnakom a restujeme do mäkka.

  2. Zemiaky si uvaríme na menšie kocky, polejeme troškou výpeku pri podávaní.

  3. Maskarpone syr vymiešame do peny a ochutíme soľou a balsamicom,rozdelím si ho do dvoch mištičiek a do jednej dám šťavu z červenej repy a do druhej šťavu zo špenátu.

  4. Pri aranžovaní taniera zelené listy chutia po špenáte,a kvietky po červenej repe a dodekorované je to rozmiešaným kečupom zo sójovou omáčkou a výsledok je takýto, viď foto.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!