Vepřové maso s fazolkami, koriandrem, bazalkou a libečkem
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 1 balení vepřových kostí
- 250 g mražených fazolek
- 100 g anglické slaniny
- 1 cibule
- 1 lahůdková cibulka
- 2 stroužky česneku
- 1 hrnek pasírovaná loupaná rajčata
- 1 lžička koriandru
- 1 lžička bazalky
- 2 bobkové listy
- 1 lžička libečku
- pepř
- 1 lžíce Solamylu
- olej
- sůl
Postup Vepřové maso s fazolkami, koriandrem, bazalkou a libečkem
Postup přípravy receptu
-
Od kostí si odřežeme kousky masa, které tam zbývá, osolíme a necháme stát, než si na malém množství oleje a nakrájenou anglickou slaninou na kostičky, opečeme nadrobno nakrájenou cibuli s česnekem na plátky.
Přidáme maso, které rychle opečeme spolu s kořením koriandr, bazalka, pepř, bobkové listy a libeček, přidáme trochu vody a dusíme.
Ještě přidáme pasírovaná rajčata, osolíme, vhodíme fazolky (pokud jsou dlouhé, tak je zkrátíme) a dusíme do změknutí fazolek a pak už jen zalijeme 100-200 ml vody s rozmíchaným solamylem, necháme povařit a můžeme servírovat.