Vepřová pečeně s liškami a řapíkatým celerem
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 1000 g vepřové pečeně
- 1 konzervu naložené lišky (kupuji v Německu)
- 4 řapíky celeru
- 2 cibule
- 1 palice česneku
- sůl
- country koření
- trochu vývaru
Postup Vepřová pečeně s liškami a řapíkatým celerem
Postup přípravy receptu
-
Maso omyjeme, osušíme. Do pekáče dáme oloupanou, nakrájenou cibuli, nakrájený řapíkatý celer. Přidáme česnek, maso, lišky, osolíme, okořeníme.
Podlijeme trochou vývaru. Dáme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme zhruba hodinu a půl přikryté. Dopékáme odkryté dokud není masíčko pěkně měkké.