Vepřová panenka s rajčaty, cizrnou a špenátem

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

kus vepřové panenky
půl hrnku cizrny
balíček listového špenátu
plechovka drcených rajčat
sůl
pepř
1 cibule
1 červená cibule
4 stroužky česneku
worcester

Postup přípravy receptu

  1. Panenku očistíme, osolíme a opepříme. Pokapeme worcestrem a necháme chvilku odležet.

  2. Na pánvi rozpálíme malinko oleje, orestujeme zprudka panenku a dáme ji stranou.

  3. Do výpeku přidáme kousek másla a zpěníme cibule nakrájené na plátky. Česnek nasekáme, přidáme plechovku rajčat, uvařenou cizrnu, osolíme a opepříme.

  4. Vložíme zpět panenku i se šťávou a krátce ještě podusíme.

  5. Vypneme, přidáme špenát a necháme přikryté. Podáváme s těstovinami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!