Vegetariánské špagety

Recepty, Těstoviny

Suroviny

100 g sojového granulátu
5 PL Podravky
5 PL klasik (vegetariáni sojovku)
olej
sůl (do vody, kde se vaří špagety)
300 g nastrouhaný sýr na posypání
300 g kečupu
cibule (sušené nebo čerstvé)

Postup přípravy receptu

  1. Dáme vařit vodu na špagety, přidáme do ní olej a sůl.

  2. Než nám začně vřít, dáme si sojový granulát do většího hrnku, zalijeme vodou, aby se nasákl a přidáme podravku a klasika.

  3. Dáme vařit špagety. Mezitím si nastrouháme sýr na posypání.

  4. Než se nám dovaří špagety, tak si osmahneme cibulku do zlatava- né hněda. Až cibulka bude hotová, přidáme na pánev kečup. Asi tak po minutě přidáme do kečupu granulát i s tou trochou vody, v čem byl. BACHA!! POŘÁD MÁME ZAPNUTOU PLOTNU!.

  5. Kečup, cibulku i granulát necháme podusit při stálém míchání asi 5 minut.

  6. Uvařené špagety vysypeme na plech, smícháme s majdou a posypeme sýrem. Dáme péct do trouby na 180°C.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!