Tuňák a la žraso

Recepty, Ryby

Suroviny

8 steaků z tuňáka
1 kg brambor
smetana
sůl
pepř
čerstvá paprika
citrón
petržel
bazalka
Na oblohu:
hlávkový salát
citron
ocet

Postup přípravy receptu

  1. Maso na 3 hodiny do mléka a do lednice. Ztratí trochu rybiny a zkřehne.

  2. Pak opláchnout a osušit. Okořenit a zprudka osmahnout na sádle.Dát do tepla.

  3. Do výpeku dát smetanu, nastrouhat citronovou kůru a lehce provařit. P

  4. ak kousek másla na zahuštění, kdo chce může moukou.

  5. Vše spojit varem a hotovo. Mezitím se mi uvařily brambory, které jsem vařil v bujonu.

  6. Ty scedíme a posypeme bazalkou a servírujeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!