Treska s cuketou a chorizo klobáskou

Recepty, Ryby

Suroviny

2 filety tresky
1/2 větší cibule
1 malá cuketa
1 chorizo klobáska (nebo jiná papriková)
pórek
sůl
máslo nebo olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Tresku omyjeme a osolíme. Cibuli a pórek nakrájíme na půlkolečka, chorizo na kostky a cuketu na kolečka.

  2. Na pánvičce rozehřejeme olej nebo máslo a tresku na něm prudce opečeme z obou stran. Poté ji na nižším stupni opékáme, než je hotová.

  3. Když je treska propečená, dáme ji bokem a do výpeku dáme pórek, cibuli, chorizo a cuketu (všechno naráz).

  4. Restujeme, než cuketa změkne a chorizo začne vonět a kapat z něj šťáva.

  5. Na talíř dáme směs s cuketou a chorizem a na to položíme tresku. Podáváme s brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!