Topinky s cibulovou marmeládou a kachním masem
Recepty, PředkrmySuroviny
- zbytky pečeného masa já použila kachní
- 3 červené cibule
- sůl
- sečuánský pepř
- lžíce sádla
- rukola
- 3 lžíce balsamika
- 2 lžíce cukru
- topinky a česnek
Postup Topinky s cibulovou marmeládou a kachním masem
Postup přípravy receptu
-
Maso obereme a nakrájíme. Dáme do kastrůlku sádlo a orestujeme maso. Okořeníme solí, pepřem a rozmarýnem.
Vedle v kastrůlku si rozehřejeme trochu oleje a přidáme nakrájenou na půl kolečka cibuli, kterou orestujeme do zlatohnědé barvy. Ke konci přidáme cukr a krátce orestujeme. Pak přidáme balsamikový ocet a dusíme. Trochu podlijeme a dusíme dalších 10 minut, dokud není hezky hustá. Osolíme a opepříme.
Na talíř podáváme topinku potřenou česnekem, přidáme trochu cibulové marmelády a navrch dáme restované maso. Podáváme s rukolou.