Tofu na ačokči
Recepty, Bezmasá jídlaSuroviny
- 1 marinované tofu
- 2 lžíce sojové omáčky
- 250 g ačokči
- 3 rajčata
- 2 lžíce hladké mouky
- 1 lžička oregana
- 1 lžička mletého kmínu
- 1 lžička bílého vinného octa
- 2 lžíce sezamu
- olej
Postup Tofu na ačokči
Postup přípravy receptu
-
Tofu nakrájame na plátky a pokvapkáme 1 lyžicou sójovej omáčky.
Zmiešame múku, rascu, oregano a tofu v zmesi obalíme. Vyprážame z oboch strán na oleji. Vyberieme a udržiavame v teple.
Do výpeku dáme narezanú ačokču a paradajky a podusíme 10 minút. Ochutíme druhou lyžicou sójovej omáčky a vínnym octom.
Na tanier naservírujeme zeleninu, na ktorú uložíme tofu a posypeme nasucho opraženým sezamom.