Těstoviny s mletým masem a omáčkou Ungrier
Recepty, TěstovinySuroviny
- 300 g těstovin
- 300 g mletého masa
- 250 g Ungrier Jalapeňos
- 100 g červených fazolí
- 1/2 cibule
- olej
- sůl - dle potřeby
- pepř - 2 špetky
Postup Těstoviny s mletým masem a omáčkou Ungrier
Postup přípravy receptu
-
Těstoviny a fazole uvaříme odděleně podle návodu na obalu.
Mezitím nakrájíme cibulku na jemno. Rozehřejeme pánev, kterou potřeme olejem. Na rozpálenou pánev přidáme cibulku, mícháme do zlatova.
K cibulce přidáme mleté maso, osolíme a opepříme. Mícháme 5 minut, poté přidáme omáčku Ungrier. Vše smícháme dohromady a necháme dodělat.
V posledním kroku přidáme vařené těstoviny,fazole a vše důkladně promícháme.