Těstoviny s mletým masem a omáčkou Ungrier

Recepty, Těstoviny

Suroviny

300 g těstovin
300 g mletého masa
250 g Ungrier Jalapeňos
100 g červených fazolí
1/2 cibule
olej
sůl - dle potřeby
pepř - 2 špetky

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny a fazole uvaříme odděleně podle návodu na obalu.

  2. Mezitím nakrájíme cibulku na jemno. Rozehřejeme pánev, kterou potřeme olejem. Na rozpálenou pánev přidáme cibulku, mícháme do zlatova.

  3. K cibulce přidáme mleté maso, osolíme a opepříme. Mícháme 5 minut, poté přidáme omáčku Ungrier. Vše smícháme dohromady a necháme dodělat.

  4. V posledním kroku přidáme vařené těstoviny,fazole a vše důkladně promícháme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!