Těstovinový salát se zelím a fazolemi

Recepty, Saláty

Suroviny

250 g těstovin
plechovka červených fazolí
hrnek sterilovaného nebo kysaného zelí
2 lžíce řezané nakládané kapie
1-2 lžíce majonézy
1-2 lžíce zakysané smetany
jarní cibulka
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny uvaříme podle návodu a necháme zchladnout. Fazole propláchneme a necháme okapat.

  2. Zelí vymačkáme, smícháme s těstovinami a fazolemi. Přidáme nakrájenou cibulku a kapii.

  3. Smícháme s majonézou a smetanou. Poměr zvolte sami. Dochutíme solí a pepřem.

  4. Necháme uležet a podáváme s pečivem nebo jako samostatný pokrm.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!