Těstovinový salát se zelím a fazolemi
Recepty, SalátySuroviny
- 250 g těstovin
- plechovka červených fazolí
- hrnek sterilovaného nebo kysaného zelí
- 2 lžíce řezané nakládané kapie
- 1-2 lžíce majonézy
- 1-2 lžíce zakysané smetany
- jarní cibulka
- sůl
- pepř
Postup Těstovinový salát se zelím a fazolemi
Postup přípravy receptu
-
Těstoviny uvaříme podle návodu a necháme zchladnout. Fazole propláchneme a necháme okapat.
Zelí vymačkáme, smícháme s těstovinami a fazolemi. Přidáme nakrájenou cibulku a kapii.
Smícháme s majonézou a smetanou. Poměr zvolte sami. Dochutíme solí a pepřem.
Necháme uležet a podáváme s pečivem nebo jako samostatný pokrm.