Salát z cizrny podle Renaty

Recepty, Luštěniny

Suroviny

cizrna
uzený špek
kečup
cibulka
masox kostka
kyselá okurka

Postup přípravy receptu

  1. Namočenou cizrnu přez noc jsem vařila asi 2 hodiny do měka. Po slití a vychladnutí jsem si kousek špeku na 1 porci nakrájela na proužky, polovinu jsem si dala do mikrovlnky seškvařit, druhou jsem nechala jak je a přihodila k cizrně.

  2. Přidala jsem nakrájenou cibulku a okurku,zakápla podle chuti kečupem(já moc ne,nemusím ho)Jo a tu cizrnu jsem nesolila,jen jsem vařila s kostkou bujónu. Teď v téhle fázi jsem zamíchala.

  3. Ale pozor, nesolím,a teď při psaní už si vesele chroupám večeři.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!