Zapečený pangas s bramborem

Recepty, Ryby

Suroviny

2 filety pangase
špetku koření Steak 7 pepřů
50 g sýr Niva
česnekové listy (česnek)
sůl
brambory
česnekové listy
sůl
asi 100 ml olej

Postup přípravy receptu

  1. Plech nebo pekáč vyložíme pečícím papírem, pokropíme olejem, na půlku položíme pangase a na druhou půlku oloupané a na čtvrtky nakrájené brambory.

  2. Brambory posolíme a posypeme česnekovými listy.

  3. Pangase lehce posypeme steakovým kořením, lehounce posolíme, posypeme taky česnekovým listy a posypeme nastrouhanou nivou.

  4. Povrch brambor i pangase pokropíme olejem.

  5. Dáme do předehřáté trouby a na 200°C pečeme do měkka-asi 30 minut. Brambory během pečení promícháme, aby se stejnoměrně propekly. Podáváme se zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!