Zapečený pangas s bramborem
Recepty, RybySuroviny
- 2 filety pangase
- špetku koření Steak 7 pepřů
- 50 g sýr Niva
- česnekové listy (česnek)
- sůl
- brambory
- česnekové listy
- sůl
- asi 100 ml olej
Postup Zapečený pangas s bramborem
Postup přípravy receptu
-
Plech nebo pekáč vyložíme pečícím papírem, pokropíme olejem, na půlku položíme pangase a na druhou půlku oloupané a na čtvrtky nakrájené brambory.
Brambory posolíme a posypeme česnekovými listy.
Pangase lehce posypeme steakovým kořením, lehounce posolíme, posypeme taky česnekovým listy a posypeme nastrouhanou nivou.
Povrch brambor i pangase pokropíme olejem.
Dáme do předehřáté trouby a na 200°C pečeme do měkka-asi 30 minut. Brambory během pečení promícháme, aby se stejnoměrně propekly. Podáváme se zeleninovým salátem.