Králičí svíčková na tymiánu

Recepty, Minutky

Suroviny

8 válečků králičí svíčkové
4 snítky tymiánu
mořská sůl
olivový olej
čerstvě mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Velmi jemné a malé válečky králičí svíčkové opatrně rozprostřeme na talíř.

  2. Vše osolíme mořskou solí, opepříme čerstvě mletým pepřem a posypeme ze snitků odrhnutým tymiánem. Vše lehce pokapeme olivovým olejem a necháme cca ½ hodiny při pokojové teplotě uležet.

  3. Rozpálíme nepřilnavou pánev a vložíme kousky králičí svíčkové, kterou velmi zprudka opečeme z obou stran do zlatavé barvy. Z každé strany cca 2 minuty.

  4. Necháme poté chvilku odpočinout a podáváme s čerstvou zeleninou a pečivem jako delikatesní předkrm.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!