Tagliatelle s česnekem a feferonkou

Recepty, Bezmasá jídla

Suroviny

4 ks petrželové natě
špetka soli
špetka černého mletého pepře
2 lžíce olivového oleje extra panenský
2 stroužky česneku
2 ks červené feferonky
500 g těstovinn tagliatelle
8 ks čerstvých žampionů

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny uvaříte dle návodu.

  2. Mezitím nakrájejte na plátky žampiony a najemno česnek.

  3. Feferonky podélně rozkrojte, vyjměte semínka a nasekejte najemno.

  4. Na pánvi rozpalte olivový olej a začněte na něm restovat žampiony, po chvíli přidejte feferonku.

  5. K houbám přidejte česnek, krátce osmažte (aby nezhořkl) a odstavte z ohně.

  6. Hotovou směs osolte, opepřete, zalijte citronem a posypte petrželkou.

  7. Všechno promíchejte, přidejte ke scezeným těstovinám a ihned podávejte.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!