Tagliatelle s česnekem a feferonkou
Recepty, Bezmasá jídlaSuroviny
- 4 ks petrželové natě
- špetka soli
- špetka černého mletého pepře
- 2 lžíce olivového oleje extra panenský
- 2 stroužky česneku
- 2 ks červené feferonky
- 500 g těstovinn tagliatelle
- 8 ks čerstvých žampionů
Postup Tagliatelle s česnekem a feferonkou
Postup přípravy receptu
-
Těstoviny uvaříte dle návodu.
Mezitím nakrájejte na plátky žampiony a najemno česnek.
Feferonky podélně rozkrojte, vyjměte semínka a nasekejte najemno.
Na pánvi rozpalte olivový olej a začněte na něm restovat žampiony, po chvíli přidejte feferonku.
K houbám přidejte česnek, krátce osmažte (aby nezhořkl) a odstavte z ohně.
Hotovou směs osolte, opepřete, zalijte citronem a posypte petrželkou.
Všechno promíchejte, přidejte ke scezeným těstovinám a ihned podávejte.