Sumeček africký se zeleninou
Recepty, RybySuroviny
- 600 g sumečka afrického
- 2 cibule
- 4 rajčata
- 2 papriky
- 300 g hráškových lusků
- 3 stroužky česneku
- 1 lžíce čerstvé saturejky
- 1 lžíce petrželové natě
- pepř
- olej
- sůl
Postup Sumeček africký se zeleninou
Postup přípravy receptu
-
Sumčeka nakrájame na porcie. Osolíme, okoreníme a na oleji opečieme z oboch strán. Vyberieme rybu von a na výpeku orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu.
Pridáme na kocky narezanú papriku a paradajky a hráškové struky. Krátko orestujeme. Osolíme zeleninu, pridáme saturejku a prelisovaný cesnak, vložíme späť porcie sumčeka a podusíme spolu cca 10 minút.
Podávame posypané sekanou petržlenovou vňaťou.