Sumeček africký se zeleninou

Recepty, Ryby

Suroviny

600 g sumečka afrického
2 cibule
4 rajčata
2 papriky
300 g hráškových lusků
3 stroužky česneku
1 lžíce čerstvé saturejky
1 lžíce petrželové natě
pepř
olej
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Sumčeka nakrájame na porcie. Osolíme, okoreníme a na oleji opečieme z oboch strán. Vyberieme rybu von a na výpeku orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu.

  2. Pridáme na kocky narezanú papriku a paradajky a hráškové struky. Krátko orestujeme. Osolíme zeleninu, pridáme saturejku a prelisovaný cesnak, vložíme späť porcie sumčeka a podusíme spolu cca 10 minút.

  3. Podávame posypané sekanou petržlenovou vňaťou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!