Srdcový guláš

Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny

Potřebujeme:
1 hovězí srdce
cibuli
lžíci tuku
2 lžíce rajčatového protlaku
1-2 stroužky česneku
lžíci hladké mouky
1/2 lžičky drceného kmínu
sůl
1/2 lžičky vegety
1/4 l vývaru

Postup přípravy receptu

  1. Srdce rozkrojíme, zbavíme blan a žilek, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky.

  2. Drobně pokrájenou cibuli osmažíme na tuku, vložíme na ni nakrájené srdce, poprášíme moukou, zprudka opečeme, přidáme protlak, rozetřený česnek, sůl, kmín, podlijeme vývarem a dusíme až srdce změkne.

  3. Nakonec guláš okořeníme vegetou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!