Vrabec

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

vepřové maso
cibule
sůl
mletý kmín
kečup
česnek
Záměrně neuvádím množství surovin, každý si upraví podle množství porcí.
Na cca 1kg masa jsem dala 1,5 červené cibule a půl paličky česneku.

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kousky, můžou být i větší, cibuli na půlkolečka.

  2. Maso dáme do misky, osolíme, okmínujeme, přidáme prolisovaný česnek, cibuli a kečup. Pořádně promícháme a necháme odležet v ledničce, klidně i 2 dny.

  3. Maso dáme do kastrolu vhodného do trouby nebo do zapékací mísy, podlijeme cca do poloviny výše masa a přikryté dáme do trouby na cca 180-200 stupňů.

  4. Kontrolujeme každých cca 30 minut, podle potřeby podléváme vodou, je třeba, aby tam stále nějaká voda byla.

  5. Podáváme s bramborami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!