Špíz z kuřecích srdíček

Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny

300 g kuřecích srdíček
100 g slaniny
2 cibule
pár cherry rajčátek
fazolky
česnek
sůl
pepř
oblíbené grilovací koření (já použila grilovaný bylinkový steak)
olej

Postup přípravy receptu

  1. Srdíčka omyjeme a dobře očistíme.

  2. Posypeme grilovacím kořením, solí, pepřem a zalijeme trochou oleje. Takto necháme marinovat aspoň hodinku.

  3. Pak střídavě napícháme na špejli.

  4. Prokládáme slaninou, stroužkem česneku, rajčátky a cibulí.

  5. Pečeme v troubě nebo na grilovací pánvi. Fazolky krátce povaříme v osolené vodě, zchladíme a poté restujeme na suché pánvi.

  6. Vše na talíři dochutíme bylinkovou solí. Já použila svoji s rozmarýnem a citr.kůrou.

  7. Jako přílohu jsem k tomu ještě volila opečený toust a domácí majonézu s kapary.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!