Snadná koprovka

Recepty, Pro začátečníky

Suroviny

hovězí maso
kousek másla
2-3 lžíce hladké mouky
smetana
kopr
houskový knedlík

Postup přípravy receptu

  1. Do většího hrnce dáme hovězí maso vcelku, zalijeme vodou, aby bylo celé ponořené a uvaříme doměkka.

  2. Uvařené maso vyndáme z hrnce a vývar scedíme.

  3. V hrnci rozpustíme kus másla, do něj vmícháme 2-3 lžíce mouky a usmažíme jíšku.

  4. Jíšku zalijeme vývarem, provaříme a zahustíme smetanou.

  5. Pak přidáme kopr a dovaříme.

  6. Maso nakrájíme na plátky a vložíme do hrnce s omáčkou. Podáváme s houskovým knedlíkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!