Ševcovský mls, sloní žrádlo
Recepty, PomazánkySuroviny
- 500 g měkého salámu (gothaj, párky, točený salám atd.)
- 3 kyselé okurky
- 1 cibule
- 1 majolka 100 g (malý sáček)
- 2 lžíce oleje
- 1 lžíce octa
- 2 lžíce hořčice plnotučné
- 1 větší lžíce cukru
- 2 lžíce worcesterové omáčky
- 2 lžíce kečupu
Postup Ševcovský mls, sloní žrádlo
Postup přípravy receptu
-
V plecháčku rozehřejeme olej, přidáme cukr a když se rozpustí, přidáme ostatní ingredience (ocet, kečup, hořčici a worcesterovou omáčku). Vše promícháme, aby se to spojilo a dáme stranou, aby trochu vychladlo.
Mezitím do mísy nakrájíme salám (párek atd.) na kostičky, proužky - kdo jak chce. Přidáme na drobno nakrájené okurky a cibuli. Promícháme s vychladlým nálevem.
Nakonec přidáme majolku. Znovu promícháme a dáme do lednice vychladnout, uležet.