Segedínský guláš s krůtím masem
Recepty, Dietní receptySuroviny
- 150 g krůtího masa
- 250 g kysaného zelí
- 100 g kysané smetany 8 %
- 100 g cibule
- 1 g olivového oleje
- sůl
- červená paprika sušená
- drcený kmín
- pepř
Postup Segedínský guláš s krůtím masem
Postup přípravy receptu
-
Cibuli nakrájíme a orestujeme na rozpáleném oleji, přidáme předem okořeněné maso, které na cibuli opečeme.
Přidáme jednu polovinu zelí a dusíme do měkka, dle potřeby podlijeme vodou.
Ke konci dušení přidáme druhou polovinu zelí a dokořeníme podle chuti. Na závěr přelijeme smetanou a prohřejeme.
Recept je vhodný jako oběd. Při redukční dietě podáváme bez přílohy! Při udržování hmotnosti můžeme podávat s bramborovým knedlíkem.