Rybí karbanátky se sýrem s pečenými hranolky se zeleninou.

Recepty, Ryby

Suroviny

Karbanátky:
360 g mražené rybí filety
20 dkg tvrdého 45% sýru
libeček
1 lžička plnotučné hořčice
1 vejce
strouhanka

Postup přípravy receptu

  1. Karbanátky: Filety uvaříme v osolené vodě. Vyndáme a necháme vychladit. Poté je rozmixujeme ponorným mixérem na kaši. Sýr nastrouháme na jemném struhadle, přidáme rozmixovanou rybu, vejce, bylinky a zahustíme strouhankou. Tvoříme placičky a smažíme na rozpáleném oleji po obou stranách dozlatova.

  2. Hranolky se zeleninou: Na plech dáme hranolky (použila jsem mražené i čerstvé), přimícháme zeleninu a zakapeme olivovým olejem. Pečeme v troubě dokřupava. Občas promícháme. Po upečení osolíme. Podáváme s karbanátky a zdobíme zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!