Rybí karbanátky nastavené

Recepty, Ryby

Suroviny

300 g vařených brambor
200 g zeleného hrášku nebo fazolek nebo brokolice
500 g Pangas
sůl
pepř
olej
zakysaná smetana
chilli omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Vařené brambory rozšťoucháme, povaříme zeleninu na skus a taky rozmělníme na drobno. Na trošce oleje opečeme rybí maso, osolíme, opepříme a podusíme doměkka.

  2. Pak rozebereme na jednotlivé lístky, smícháme s bramborami, zeleninou, dosolíme a dopepříme. V ruce formujeme malé karbanátky a opékáme je na oleji z obou stran.

  3. Smetanu promícháme s chilli omáčkou a podáváme ke karbanátkům zároveň s různě upravenými bramborami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!