Rumové Tiramisu

Recepty, Moučníky

Suroviny

2 balení dětských piškotů
2 šlehačky ke šlehání 33 %
2 pomazánkové másla bez příchutě
2 lžíce cukru
silná rozpustná káva
hrníček rumu
kakao nebo granko na posypání

Postup přípravy receptu

  1. Šlehačky vymixujeme, přidáme cukr a pomazánková másla. Poté si uvaříme silný kafe, nejlépe rozpustné.

  2. Piškotama si vyložíme formu ve které tiramisu děláme, piškoty pokapeme kafem, polijeme rumem a poklademe krém. Opět položíme piškoty,rum a kávu. Po tomto kroku dáme zbytek krému na pokapané piškoty, srovnáme povrch a posypeme kakaem.

  3. Dáme do ledničky na nejmíň 2 hodiny ztuhnout.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!